Frankrijk huis te koop, Rougeux 52500 Haute-Marne Frankrijk

F1701

Rougeux

Vrij gelegen spoorweghuisje op schitterende lokatie.

€ 58.000

 80 m²

 1.730 m²

2 Slpkmrs

Mooi gelegen spoorweghuisje met terrein en schitterend uitzicht. Zeer rustig gelegen buiten het dorp aan heel klein landweggetje. Mooie tuin om het huis en aangrenzend een bosstrook. Het huis is gelegen aan de vroegere spoorwegovergang van de lijn Parijs-Basel, waar vandaag de dag nog maar 5 à 10 treinen per dag langskomen. Het huis is gerenoveerd met behoud van zoveel mogelijk authentieke elementen. Het huis heeft een nieuw dak, elektriciteit middels twee zonnepanelen (12V en 220V middels omvormer), stromend water dmv de diepe waterput en een pomp met drukvat, een eenvoudige douche en een compost toilet. Entree in de charmante keuken met tegelvloer en trap naar de verdieping. Naast de keuken een woonkamer met toegang naar de aanbouw waar het sanitair is en een kleine werkplaats. Op de verdieping twee ruime slaapkamers met schitterend uitzicht over het landschap en de rails. Aan de rand van het perceel is nog een kleine vrijstaande garage, achter het huis een besloten tuin met terras met mooi uitzicht. Het huis wordt verwarmd mbv drie houtkachels en is ook in de winter goed te verwarmen. Doordat het huis geen aansluitingen heeft zijn de vaste lasten zeer laag. Er is een vaste telefoon- en internet adsl aansluiting.
Het huis heeft veel ramen en mooie lichte ruimtes. De sfeer van een oud spoorwachtershuisje is nog sterk aanwezig. Door de rustige ligging aan het spoor, omgeven door heuvels, weilanden, bossen en het schitterende uitzicht, is het een zeer bijzondere ervaring! Een uitgebreide lijst van roerende zaken die bij de koop zijn inbegrepen is beschikbaar.

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Informatie - Bezichtiging

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com

 

Zelfstandige Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album