Frankrijk huis te koop, Lavernoy 52140 Haute-Marne Frankrijk

F1763

Lavernoy

Gedeeltelijk gerenoveerde dorpswoning.

Verkocht

 98 m²

 338 m²

2 Slpkmrs

Nieuwe prijs! Dorpswoning met zonnige voortuin. Veel renovatiewerkzaamheden zijn reeds voltooid, zoals: nieuw dak, nieuwe ramen en deuren, elektrische rolluiken, nieuwe elektra, dakisolatie, nieuwe badkamer (douche, toilet en wastafel), nieuwe elektrische garagedeur, nieuw aangelegd individueel afvoersysteem (microstation), nieuwe stuc op voor- en zijgevel.
Op de begane grond is een ruime eetkeuken aan de voorkant en een woonkamer aan de achterkant van het huis. De woonkamer biedt toegang tot de kleinen achtertuin. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers (waarvan één met een ruime dressing), een te renoveren badkamer en een mooie grote zolder die ruimte biedt voor nog twee grote slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich naast het woongedeelte de garage, de cellier en de nieuwe badkamer. Naast het huis is nog een mooie schuurruimte waar ook een nieuw dak op ligt.

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album