Frankrijk huis te koop, Laneuvelle 52400 Haute-Marne Frankrijk

F1711

Laneuvelle

Charmante dorpswoning met tuin en uitzicht in mooi dorpje.

Verkocht

 85 m²

 662 m²

1 Slpkmrs

Deze natuurstenen dorpswoning is gelegen aan het hoofdstraatje van een mooi plattelandsdorp in mooie heuvelachtige omgeving. De indeling is als volgt : Begane grond: Woonkeuken met kastenwand en een zithoek bij de schouw, badkamer met toilet en douche, een woonkamer/schildersatelier met openslaande deuren naar de tuin, stallen en een schuur. Op de verdieping vindt u een slaapkamer, een gang en grote zolders. Onder het huis is een mooie gewelfde cave die toegankelijk is vanuit de schuur. Het huis is prima te gebruiken als vakantiewoning en wordt verwarmd door een houtkachel. Aan de achterzijde van de woning is een romantisch overdekt terras en een ruime tuin met werkelijk prachtig uitzicht over heuvels en bossen! De tuin komt uit op een klein openbaar landweggetje en is dus goed bereikbaar met tractor, maaier, auto, etc. De bakker rijdt dagelijks met vers brood door het dorp. Gelegen nabij mooi thermenstadje Bourbonne les Bains, met alle voorzieningen : supermarkten, bouwmarkt,restaurants, cafés, zwembad, etc. Een charmante woning in een prettige omgeving!

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album