Frankrijk huis te koop, Betaucourt 70500 Haute-Saone Frankrijk

F1917

Betaucourt

Charmante dorpswoning met mooie tuin en kleine boomgaard.

Verkocht

 120 m²

 720 m²

4 SlpkmrsCharmante Dorpswoning, mooi gelegen aan een rustig straatje in het centrum van het kleine dorpje Betaucourt, nabij Jussey, een groter dorp met winkels en andere voorzieningen (Artsen, apotheken, supermarkten, dierenartsen, banken en postkantoor, wekelijkse markt en een boerenmarkt met lokale producten).

Gelegen in het schitterende heuvellandschap van het departement de Haute-Saone, regio Bourgogne-Franche-Comté.

Het huis is geschakeld met een voortuin en ruime tuin achter het huis, met terras, overdekt terras, mooie beplanting een kleine boomgaard en mooi uitzicht aan de voor en achterkant van het huis. Het totale oppervlak van het terrein bedraagt 720 m²

Er zijn 3 verdiepingen met een woonoppervlak van ca. 120 m² en een woonkamer van ca. 20 m². Het huis wordt verkocht inclusief een deel van de roerende zaken, een inboedellijst is beschikbaar. De prijs is inclusief de roerende zaken.

Het huis bevat de volgende vertrekken:
Slaapkamers: 4 - Woonkamer: 1 - Keuken: 1 - Badkamer: 1 - Toilet: 3 - Grote schuur: 1 - Zolder: 1 - Berging: 1 -

Onderhoud: Goed, het huis is grotendeels gerenoveerd, gebouwd rond 1800.
Ramen deels met dubbel glas. Luiken in goede staat. Elektra in goede staat. Dak in goede staat. Moderne badkamer met douche en wastafel. Het huis is aangesloten op officieel riool.
Verwarming: 3 Houtkachels.
Energielabel: E. Energieverbruik: 329 kWhep/m².jaar.

Authentieke elementen in het huis: Schouwen / openhaarden in verschillende vertrekken. Verschillende ruimtes met balkenplafonds. Veel oude houten details, zoals bewerkte deuren, lambrisering, inbouwkasten, etc. Originele natuurstenen gootsteen in de keuken. Meerdere mooie oude houten vloeren in het huis. Karakteristieke natuurstenen façade.

Authentieke elementen in de tuin: Waterput in de tuin. Mooie boomgaard.

Gelegen in een klein dorpje in een heuvelachtige, bosrijke omgeving. Exterieur met veel smaak afgewerkt. Stijlvol gerenoveerd met behoud van oude details.

In de buurt:
- Zwemwater - Rivier - Openbaar zwembad - Vis gelegenheid - Uitgestrekte bossen - Uitzichtpunt - Mooie wandelroutes - Mooie Fietsroutes - Mountainbike mogelijkheden - Café - Restaurant - Bakker - Winkel - Chambres d'Hôtes - Lagere School

Afstand tot dorp met voorzieningen: Jussey op 3,5 km. Het huis ligt gunstig in een mooie bosrijke omgeving in de valei van de de rivier de Saone. Ideaal voor fietsen, wandelen en vissen, met de rivier op minder dan 1 km van het huis.

Dorpje met haventje aan de Saone op 9 minuten.

Afstanden lokaal:
Langres: 55,3 km - Vesoul: 46,9 km - Besançon: 97,2 km - Dijon: 108 km - Nancy: 124 km
Plage du Lac de la Liez: 53,1 km - Plage du Lac de Charmes: 56,8 km - Plage du Lac de Villegusien: 58,3 km - Plage d'Autet: 47,9 km - Plage du Lac de Vaivre: 46,6 km
Ski Vogezen: 98,2 km - Ski Jura: 178 km - Ski Alpen: 292 km

Reis afstanden:
Utrecht: 617 km - Brussel: 458 km - Luxemburg: 277 km - Parijs: 350 km - Lyon: 300 km - Bazel: 180 km - Freiburg im Breisgau: 203 km - Calais: 562 km - Middellandse Zee: 589 km

De makelaars commissie, ten laste van de verkoper, is in de prijs inbegrepen. De notariskosten, ten laste van de koper, zijn niet in de prijs inbegrepen.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek!

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album