Frankrijk huis te koop, Hortes 52600 Haute-Marne Frankrijk

F1926

Hortes

Maison de caractère met mooie tuin en uitzicht.

Verkocht

 120 m²

 800 m²

3 SlpkmrsRomantische Maison de Caractère, mooi gelegen aan een rustig straatje in het centrum van het mooie dorp Hortes, nabij Fayl-Billot, een groter dorp met winkels en andere voorzieningen.
Gelegen in het schitterende heuvellandschap van het departement de Haute-Marne, regio Grand Est (Champagne-Ardenne).

Het huis is half vrijstaand met een ruime tuin voor, naast en achter het huis, mooie beplanting en schitterend uitzicht op de kerk. Het totale oppervlak van het terrein bedraagt ca. 800 m²

Er zijn 2 verdiepingen met een woonoppervlak van ca. 120 m² en een woonkamer van ca. 25 m². Het huis wordt verkocht zonder roerende zaken.

Het huis bevat de volgende vertrekken:
Slaapkamers: 3 - Woonkamer: 1 - Eetkamer: 1 - Badkamer: 1 - Toilet: 1 - Kelder: 2 - Overige vertrekken: 1 -
Bijgebouw: te renoveren schuur in de tuin.

Onderhoud: op te knappen, het huis is van binnen op te knappen, gebouwd rond 1860.
Ramen in redelijke staat met enkel glas. Luiken in redelijk staat. Elektra te vernieuwen. Dak in redelijke staat. Badkamer met bad en wastafel. Het huis is aangesloten op officieel riool.
Verwarming: -.
Energielabel: Onbepaald.

Voorziene werkzaamheden: nieuwe elektrische aansluiting en vernieuwing van elektra in huis. Installatie van een keuken. Installatie van een verwarming (dmv houtkachels oid).

Authentieke elementen in het huis: Schouwen / openhaarden in verschillende vertrekken. Veel oude houten details, zoals bewerkte deuren, lambrisering, inbouwkasten, etc. Gewelfde wijnkelder. Meerdere mooie oude houten vloeren in het huis. Plafonds met moulures. Het huis heeft natuurstenen muren.

Authentieke elementen in de tuin: Ommuurde voortuin met statige poort. Deel van de tuin ommuurd met natuurstenen muren. Mooie oude bomen in de tuin.

Rustig dorpje in mooie omgeving met bossen. Pand met karakter op schitterende locatie. Mooie hoge ruimtes met veel lichtinval.

In de buurt:
- Uitgestrekte bossen - Uitzichtpunt - Mooie wandelroutes - Mooie Fietsroutes - Mountainbike mogelijkheden - Winkel - Lagere School

Afstand tot dorp met voorzieningen: Fayl-Billot op 10,3 km

Afstanden lokaal:
Langres: 21,2 km - Vesoul: 62,0 km - Besançon: 90,4 km - Dijon: 98,4 km - Nancy: 136 km
Plage du Lac de la Liez: 19,0 km - Plage du Lac de Charmes: 19,7 km - Plage du Lac de Villegusien: 24,2 km - Plage d'Autet: 46,2 km - Plage du Lac de Vaivre: 61,8 km
Ski Vogezen: 132 km - Ski Jura: 178 km - Ski Alpen: 293 km

Reis afstanden:
Utrecht: 625 km - Brussel: 466 km - Luxemburg: 285 km - Parijs: 316 km - Lyon: 289 km - Bazel: 201 km - Freiburg im Breisgau: 224 km - Calais: 529 km - Middellandse Zee: 578 km

De makelaars commissie, ten laste van de verkoper, is in de prijs inbegrepen. De notariskosten, ten laste van de koper, zijn niet in de prijs inbegrepen.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek!

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album