Frankrijk huis te koop, Charmes st Valbert 70120 Haute-Saone Frankrijk

F1784

Charmes st Valbert

Stijlvol gerenoveerde boerderij met mooie tuin en uitzicht.

Verkocht

 170 m²

 2.448 m²

3 Slpkmrs

Karakteristieke woonboerderij, rustig gelegen, met mooie tuin rondom en schitterend uitzicht over de vallei. Het huis is stijlvol gerenoveerd, van binnen gemoderniseerd, met behoud van de authentieke elementen. Entree in een ruime hal met trap naar de verdieping. Mooie lichte woonkamer met schitterende schouw, ruime eetkamer met dubbele deuren naar het terras, moderne, compleet uitgeruste keuken met toegang naar het terras, ruime, moderne badkamer (douche, dubbele wastafel), apart toilet. Op de verdieping drie ruime slaapkamer met schitterend uitzicht, grote zolderruimte (mogelijkheid voor extra kamer), toilet. Naast het woongedeelte een grote schuur, een cellier en de installatiekamer. Daarboven een grote hooizolder. Aan de voorkant van het huis ligt nog een charmant natuurstenen huisje (het vroegere bakhuisje).
Het huis is goed onderhouden, geïsoleerd, centrale verwarming, moderne ramen met dubbel glas, etc.
De tuin is rondom het huis gelegen, met bij het huis een besloten sfeer en iets verder van het huis een mooie open sfeer met uitzicht over de velden. De authentieke uitstraling, het moderne interieur, de schitterende tuin en het uitzicht maken dit huis tot een bijzonder object.

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album