Frankrijk huis te koop, Charmes st Valbert 70120 Haute-Saone Frankrijk

F1667

Charmes st Valbert

Grote woonboerderij met mooi terrein.

€ 54.800

 150 m²

 2.411 m²

3 Slpkmrs

Gerenoveerde semi-vrijstaande boerderij gelegen in een mooi dorp, omringd door een heuvelachtig en bosrijk landschap. Het huis bestaat uit: op de begane grond een ruime keuken, een mooie eetkamer met open haard en insert houtstook, een gang die toegang geeft tot alle vertrekken en de tuin, apart toilet, ruime badkamer met douche en wastafel, een mooie slaapkamer aan de tuinzijde en een tweede slaapkamer aan de tuinzijde met een kleine aangrenzende kamer (mogelijkheid grote living te maken aan de tuinzijde). Grote stal en cellier. Op de eerste verdieping: een slaapkamer, apart toilet, grote zolders.Het huis is direct bewoonbaar: centrale verwarming op olie, elektriciteit van het woondeel vernieuwd in 2000, dak aan de achterkant vernieuwd in 2013, elektrische rolluiken, isolatie met glaswol.Te voorzien: een deel van de elektriciteit werkt correct, maar voldoet niet aan de nieuwste normen en enige rioolwerkzaamheden. Het huis heeft een ruime voortuin en een grote achtertuin met uitzicht. Prachtig zonneterras privé gelegen aan de achterzijde van de boerderij. Nabij 'la montage de la Roche', een heuvel met prachtig natuurgebied waar u mooi kunt wandelen en fietsen. Een woning die mensen zal aanspreken die op zoek zijn naar een maison de campagne dat direct bewoonbaar op een rustige plattelandslocatie. U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezichtiging: heer Copyn RESIFRANCE tel 03 84 91 07 49!

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Informatie - Bezichtiging

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandige Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album