Frankrijk huis te koop, Coiffy-le-Bas 52400 Haute-Marne Frankrijk

1923

Coiffy-le-Bas

Maison de Caractère op schitterende lokatie.

Verkocht

 140 m²

 3.842 m²

2 SlpkmrsPRIJSVERLAGING Romantische Maison de Caractère, mooi gelegen aan een rustig straatje aan de rand van het charmante dorp Coiffy-le-Bas, nabij Bourbonne-les-Bains, een groter dorp met winkels en andere voorzieningen.
Gelegen in het schitterende heuvellandschap van het departement de Haute-Marne, regio Grand Est (Champagne-Ardenne).

Het huis is half vrijstaand met een grote tuin naast en achter het huis, met fruitbomen en schitterend uitzicht over het dorp en de heuvels. Het totale oppervlak van het terrein bedraagt 3842 m².
De tuin is omheind en geeft veel privacy, zonder vis-à-vis. Alle woonkamers op de begane grond hebben toegang naar de tuin met mooi uitzicht. De tuin direct achter het huis ligt op het zuiden en is zeer beschut. Een mooie oude linde biedt u schaduw en verkoeling in de zomer.

Er zijn 2 verdiepingen met een woonoppervlak van ca. 140 m² en een woonkamer van ca. 30 m². Er zijn mogelijkheden om het woonoppervlak uit te breiden en/of aparte gites te maken. Het huis wordt verkocht inclusief een deel van de roerende zaken, een inboedellijst wordt nog opgesteld. De prijs is inclusief de roerende zaken.

Het huis bevat de volgende vertrekken:
Slaapkamers: 2 - Woonkamer: 1 - Keuken: 1 - Badkamer: 1 - Toilet: 2 - Schuur: 2 - Garage: 1 - Kelder: 1 - Zolder: 3 - Overige vertrekken: 1 -
Bijgebouw: Schuur.

Onderhoud: Goed, het huis is deels gerenoveerd, gebouwd rond 1780.
Ramen grotendeels met dubbel glas. Luiken in goede staat. Elektra in redelijke staat. Dak in goede staat. Muren en plafonds geïsoleerd. Badkamer met douche en wastafel. Riool werkzaamheden te voorzien op termijn.
Verwarming: Centrale verwarming gestookt op stookolie. Leeftijd verwarming: 0-5 jaar.
Energielabel: E. Energieverbruik: 319 kWhep/m².jaar.
Onderhoud bijgebouw: op te frissen.

Authentieke elementen in het huis: Schouwen / openhaarden in verschillende vertrekken. Verschillende ruimtes met balkenplafonds. Grote wijnkelder, deels met een mooi gewelf. Karakteristieke natuurstenen façade.

Authentieke elementen in de tuin: Mooie natuurstenen muren. Fruitbomen, rozen en vele andere vaste planten.

Mooie rustige ligging met vrij uitzicht op het dorp en de heuvels. Pand met karakter op schitterende locatie. Mooie hoge ruimtes met veel lichtinval. Door de indeling zeer geschikt voor vakantiewoning met mogelijkheid voor het creëren van gites of grote familiewoning.

In de buurt:
- Riviertje - Openbaar zwembad - Vis gelegenheid - Uitgestrekte bossen - Uitzichtpunt - Mooie wandelroutes - Mooie Fietsroutes - Mountainbike mogelijkheden - Route du Soleil - Wijndorp - Café - Restaurant - Winkel - Chambres d'Hôtes - Lagere School

Afstand tot dorp met voorzieningen: Bourbonne-les-Bains op 8,6 km

Afstanden lokaal:
Langres: 34,4 km - Vesoul: 70,0 km - Besançon: 99,6 km - Dijon: 123 km - Nancy: 128 km
Plage du Lac de la Liez: 32,2 km - Plage du Lac de Charmes: 27,2 km - Plage du Lac de Villegusien: 40,9 km - Plage d'Autet: 56,5 km - Plage du Lac de Vaivre: 70,1 km
Ski Vogezen: 121 km - Ski Jura: 187 km - Ski Alpen: 302 km

Reis afstanden:
Utrecht: 618 km - Brussel: 459 km - Luxemburg: 279 km - Parijs: 324 km - Lyon: 313 km - Bazel: 202 km - Freiburg im Breisgau: 226 km - Calais: 536 km - Middellandse Zee: 603 km

De makelaars commissie, ten laste van de verkoper, is in de prijs inbegrepen. De notariskosten, ten laste van de koper, zijn niet in de prijs inbegrepen.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek!

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album