Frankrijk huis te koop, Betaucourt 70500 Haute-Saone Frankrijk

F1751

Betaucourt

Groot charmant dorpshuis nabij de Saone rivier.

Verkocht

 180 m²

 921 m²

4 Slpkmrs

Deze dorpswoning is gelegen in het centrum van een mooi dorpje.

De woning is deels gerenoveerd en ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een huis dat direct bewoonbaar is.

De indeling is als volgt: op de begane grond komt u binnen in een mooie grote hall die toegang verschaft tot alle vertrekken en de etage, een woonkamer met balkenplafond en houtkachel, ruime keuken met toegang naar tuin met terras, grote badkamer met wastafel en bad, een bijkeuken met wasmachine, bergruimte.
Op de verdieping vindt u een ruime overloop en vier zeer mooie en grote slaapkamers in verschillende authentieke stijlen.

De woning is direct bewoonbaar met centrale verwarming op gas. Mooie cour aan de voorzijde van de woning waar u met uitzicht op het kerkje heerlijk privé voor het huis zit. Hier is tevens een natuurstenen bijgebouw met atelier (werkplaats) en zolder. Eigen parkeerplaats aan de straatzijde.

Aan de achterzijde is een grote tuin met terras. Mooi weids uitzicht over het dorpje en de heuvels in de verte. Het huis ligt gunstig in een mooie omgeving op loopafstand van de rivier de Saone. Ideaal voor amateur en sportvissers.

Dorpje met haventje aan de Saone op 9 minuten. Op 7 min van Jussey,een dorp met alle voorzieningen (restaurants, supermarkten, winkels, postkantoor, bakker, etc).

Cérise sur le gateau : de eigenaren laten bijna alle meubels voor u staan zodat u er direct na aankoop kunt verblijven! U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com
Zelfstandig Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album