Frankrijk huis te koop, Anrosey 52500 Haute-Marne Frankrijk

F1707

Anrosey

Vrijstaand woonhuis met tuin rondom en mooi vrij uitzicht.





Verkocht

 95 m²

 657 m²

3 Slpkmrs

Vrijstaand woonhuis, rustig gelegen met mooie tuin en vrij uitzicht over de velden. Het huis is gelegen op een sous-sol met ruime garage/werkplaats, stookruimte, wasruimte en nog twee kamers. Op de verdieping een hal, nette ingerichte eetkeuken met aanrecht, oven, afwasmachine, etc., ruime woonkamer met openhaard en terras, drie nette slaapkamer, ruime badkamer met douche, 2 pers. bad en wastafel, apart toilet. Het huis wordt verwarmd dmv een goed functionerende centrale verwarming op hout. De ketel staat in de sous-sol en is makkelijk te bevoorraden met hout. Boven de woonvertrekken is een vliering waar men kan zien dat het dak in goede staat is en de woonvertrekken van boven goed geïsoleerd zijn met glas/steenwol.
De tuin is aangenaam, goed op de zon gelegen, een terras aan de voorkant van het huis, een zitje op het zuiden, een hoek met schaduw voor de warme zomerdagen. De tuin is mooi vlak, waardoor makkelijk te onderhouden en een fijne, veilige ruimte voor kinderen om te spelen. Door de ligging tov de buren heb je veel privacy en mooi uitzicht rondom.

Makelaars commissie ten laste van de verkoper.

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen voor een bezoek.

Dit huis is niet meer beschikbaar

 
 
 
 
het maken van een afspraak
het verkrijgen van meer informatie
het verkrijgen van meer foto's
 
Stuur mij nieuw aanbod
 
 

Uw contact gegevens worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over ons aanbod en worden niet aan derden verstrekt.

Klik hier om uw gegevens te verwijderen.

Makelaar Frankrijk Resifrance

Makelaardij

RESIFRANCE / FRANSHUIS,

 

Contact:

Mijke Beeren & Ewoud Copijn

wij spreken Nederlands

 

Tel. 0033 (0) 384 910 749

info@resifrance.com








Zelfstandige Makelaar lid FNAIM

Carte professionnelle:

 « transactions sur immeubles et fonds de commerce »  N° CPI 70002 2016 000 012 099 délivrée par la CCI de la Haute-Saône

Foto Album